söndag

GTD

Det är inte alltid så lätt att skapa ordning och reda eller för den delen veta var var sak ska ha sin plats.
Jag har helt blivit "frälst" av att läsa David Allens bok "Getting Things Done" eller "Få det gjort" som den heter på svenska. Jag kan varmt rekommendera den.


Med hjälp av boken och hans teknik känner jag i alla fall att jag kan få ett lugn i kroppen. Det känns som om jag har sprungit med andan i halsen i sex år. (Den tid det tog att starta upp min verksamhet och fram tills nu.) Jag har trott att jag behöver ha tid över till att strukturera mig, tid till att "sätta mig" med ALLT. Det var till viss del sant men det jag egentligen behövde var ett system som gjorde att jag kunde tänka klart. Nu kan jag beta av och strukturera upp det gamla under tiden jag hanterar nya och aktuella saker, utan att känna mig stressad!
Han går igenom fysiska system men även ett sätt att tänka som jag gillar. Med hjälp av systemet så har var sak sin plats så man vet precis vad man sak göra av sina saker.