söndag

Min "hjärna"

Jag använder en papperskalender.
Batteriet tar inte slut, den behöver aldrig laddas och jag behöver ingen uppkoppling för att den ska fungera.
Jag vill verkligen tipsa om personligalmanacka.se Här kan du designa din egen almanacka med framsida och allt.

Det jag tycker är det absolut bästa med den är att man kan lägga in personliga datum i förväg. Jag tycker att det är jättemysigt att komma ihåg och gratta mina nära och kära på deras födelsedagar. På personligalmanacka.se så skapar man en lista med personer. Du lägger in födelseåret på personen och almanackan räknar sedan själv ut vad personen fyller just det året. Detta förnyas sedan varje år så du behöver inte själv hålla reda på vad personen fyller, det står redan i din kalender när du får den.
Du kan även lägga in andra datum eller påminnelser som återkommer varje år t ex "boka tid för besiktning av bilen" eller "skriv julkorten".
Själv så påminner kalendern t ex om när det är dags att byta däck på bilen, sista ansökningsdag för högskolan, när det är dags att ställa om klockan till och från vinter/sommartid och om våffeldagen (mycket viktigt!).